Yleisöluento

Aika
16.4.2016
Paikka
Helsinki

YLEISÖLUENTO 

Helsingin yliopistolla yhdistyksen 60-vuotisjuhlan kunniaksi

Lauantai 16.4.2016 - Vapaa pääsy

Helsingin yliopiston luentosali Porthania 3, Yliopistonkatu 3, Helsinki

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille vanhemmille ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille, jotka haluavat tuoreen näkymän lapsiryhmän merkityksestä lasten mielen terveelle kehitykselle. Luennoilla tuodaan yhteen varhaiskasvatuksen ja lasten mielenterveystyön tutkimuksen uusia tuulia. Videoitujen arkisten tilanteiden kautta nostetaan esiin lasten ja kasvattajien arjen merkittäviä hetkiä. 


12.00–12.20 Juhlapuhe: ”Mitä lastenpsykiatria on?” professori Jorma Piha, Turun yliopisto

12.20–13.45 ”Fostering mental health and well-being in interactions in day-care” [Mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistäminen varhaiskasvatuksessa, tulkataan], Elly Singer ja Jukka Mäkelä

  • Elly Singer, associate professor at the University Utrecht Department of Developmental Psychology and University of Amsterdam Department of Education, Elly Singer on maailmankuulu hollantilainen pienten lasten päivähoidon tutkija. Hän on pitkään tehnyt yhteistyötä suomalaisen varhaiskasvatuksen tutkimuksen kanssa. 
  • Jukka Mäkelä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), on lastenpsykiatri ja lasten psykoterapeutti, joka on vuosien ajan tehnyt Helsingin yliopiston kanssa kehittämistyötä pienten lasten varhaiskasvatuksessa.

Kutsu liitteenä

Liitetiedostot

Tiedosto Koko Lisääjä Päiväys
Kutsukirje Yleisöluennolle.pdf 334.6 kt Toimitus LPSY 18.2.2016 22.05