ILMOITTAUTUMISOHJE KOULUTUSPÄIVILLE

Olet ilmoittautumassa koulutuspäiville

Ennen siirtymistä ilmoittautumiseen lue tarkasti nämä ohjeet:

MAKSAMINEN 

Maksamiseen on kaksi vaihtoehtoa:

1. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä turvallisen PayTrail-palvelun kautta. Tällöin maksu menee ilmoittautujalta henkilökohtaisesti. Tätä kautta ilmoittautuvat myös kaikki, jotka eivät maksa, eli esiintyjät, järjestäjät ja eläkeläiset.

2. E-laskutuksena työnantajalta. Tällöin lasku menee sähköisesti, eikä ilmoittautujan tarvitse tehdä muuta. E-laskutuksessa osallistumismaksuun lisätään 20 € laskutuslisä. E-laskutuksessa tarvitaan seuraavat tiedot, joiden oikeellisuus ilmoittautna on varmistettava:
- Työnantajan nimi ja osoite
- Työnantajan Y-tunnus
- Verkkolaskuosoite ja välittäjätunnus
- Laskun viite tai kustannuspaikka tai muu tunniste, joka ohjaa organisaatiossa laskun oikeaan
Tässä vaihtoehdossa voi samalle laskulle ilmoittaa useampia osallistujia - jos esim työnantaja tekee osallistujien ilmoittamisen.

--> Lomakkeeseen HETIMAKSU 

--> Lomakkeeseen E-LASKUTUS 

VAHVISTUSVIESTI

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee automaattisesti antamaasi meiliosoitteeseen vahvistusviesti. Tarkista siksi, että antamasi meiliosoite on ehdottomasti oikein! Jos et vahvistusviestiä löydä, niin tarkista myös roskapostikansio. Joillakin organisaatioilla on niin tehokas roskapostisuodatin, ettei viestiä löydy edes roskapostikansiosta, vaan se on pitänyt etsiä ATK-tuen avulla. Siksi yksityiset meiliosoitteet voivat olla parempia. 

Vahvistuksen lisäksi tulee sähköpostiisi kuitti suoritetusta maksusta, jos olet itse maksajana


Ongelmatilanteissa ota yhteys koulutus@lpsy.org