ILMOITTAUTUMISOHJE KOULUTUSPÄIVILLE

Olet ilmoittautumassa koulutuspäiville

Ennen siirtymistä ilmoittautumiseen lue tarkasti nämä ohjeet:


1. Jos työnantajasi on määrä maksaa osallistumismaksu, täytä sen edellyttämät tiedot oikein eli tarvittaessa kysy nuo tiedot etukäteen. 

2. Kun täytät tietoja, pidä huolta että sähköpostiosoite tulee ehdottomasti oikein. Muutoin mitkään koulutuspäiviä koskevat viestit eivät tule sinulle: ilmoittautumisvahvistus, lasku, linkki videostriimaukseen, palautekysely, esitysianeistot, osallistumistodistus jne.

3. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Jos et löydä vahvistusviestiä, tarkista myös roskaposti. Joskus se suodattuu niin perusteellisesti, ettei se löydy edes roskapostista - ota silloin yhteyttä koulutus@lpsy.org. 

4. Osallistumisvahvistuksen viestissä on linkki laskuun. Jos työnantajasi on määrä maksaa lasku, toimita se oikealle henkilölle ja laita viesti, että viitenumeroa on ehdottomasti käytettävä. Jos työnantaja hyväksyy vain e-laskun (jollaista menettelyä emme suosi), harkitse sitä vaihtoehtoa että maksat laskun ensin itse viitenumerolla ja perit työnantajalta rahat jälkeenpäin.

5. Lue edelläolevat ohjeet vielä kerran. 


Linkki ilmoittautumiseen tulee kun yhdistys on mahdollisesti saanut neuvotelluksi uuden ilmoittautmisjärjestelmän käyttöön oton - kuitenkin hyvissä ajoin ja kaikki mahtuvat mukaan.