ILMOITTAUTUMISOHJE KOULUTUSPÄIVILLE

Olet ilmoittautumassa koulutuspäiville

Ennen siirtymistä ilmoittautumiseen lue tarkasti nämä ohjeet:

Maksun voi suorittaa seuraavilla tavoilla:

1. Hetimaksu ilmoittautumisen yhteydessä turvallisen PayTrail-palvelun kautta. Tällöin maksu menee ilmoittautujalta henkilökohtaisesti. Tätä kautta ilmoittautuvat myös kaikki, jotka eivät maksa, eli esiintyjät, järjestäjät ja eläkeläiset.

2. E-laskutuksena työnantajalta. Tällöin lasku menee sähköisesti, eikä ilmoittautujan tarvitse tehdä muuta. E-laskutuksessa osallistumismaksuun lisätään 20 € laskutuslisä (jos laskulla useampia ilmoitettuja, peritään laskutuslisä vain kerran). E-laskutuksessa tarvitaan seuraavat tiedot, joiden oikeellisuus ilmoittautujan on varmistettava:
- Työnantajan nimi ja osoite
- Työnantajan Y-tunnus
- Verkkolaskuosoite ja välittäjätunnus
- Laskun viite tai kustannuspaikka tai muu tunniste, joka ohjaa organisaatiossa laskun oikeaan
Tässä vaihtoehdossa voi samalle laskulle ilmoittaa useampia osallistujia - jos esim työnantaja tekee osallistujien ilmoittamisen.

Jos olet osallistumassa yhtenä/kahtena päivänä LÄSNÄolijaksi, valitse jompikumpi seuraavista lomakkeista. 

--> Lomakkeeseen HETIMAKSU ilmoittautumisen takaraja on 11.4.2024 

--> Lomakkeeseen E-LASKUTUS ilmoittautumisen takaraja on 11.4.2024

Läsnäolijaksi ilmoittautuminen vähintään yhtenä päivänä oikeuttaa myös etäosallistumiseen kumpanakin päivänä.

Jos olet osallistumassa VAIN ETÄNÄ, valitse maksutavan mukaan jompikumpi seuraavista lomakkeista

--> Lomakkeeseen HETIMAKSU ilmoittautumisen takaraja on 13.4.2024

--> Lomakkeeseen E-LASKUTUS ilmoittautumisen takaraja on 13.4.2024


EHDOT
Osallistumismaksu on sitova, sitä ei palauteta osallistumisen peruuntuessa- Jos osallistuja siirtyy lähiosallistujasta etäosallistujaksi, hintaeroa ei palauteta.- Ilmoittautumisen dead line on sitova, sen jälkeen ei ilmoittautumisia oteta vastaan. Huom! Etäosallistumisen dead line päättyy vasta 2 pv ennen koulutuksen alkua.

VAHVISTUSVIESTI
Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee automaattisesti antamaasi meiliosoitteeseen vahvistusviesti. Tarkista siksi, että antamasi meiliosoite on ehdottomasti oikein! Jos et vahvistusviestiä löydä, niin tarkista myös roskapostikansio. Joillakin organisaatioilla on niin tehokas roskapostisuodatin, ettei viestiä löydy edes roskapostikansiosta, vaan se on pitänyt etsiä ATK-tuen avulla. Siksi yksityiset meiliosoitteet voivat olla parempia. 

Vahvistuksen lisäksi tulee sähköpostiisi kuitti suoritetusta maksusta, jos olet itse maksajana. Jos et löydä sitä saapuneista, voit hakea sitä meileistä hakusanalla "eventos kuitti".

Ongelmatilanteissa ota yhteys koulutus@lpsy.org