Tammiharju: el sijaisuus, mahd vakin

HUS/Länsi-Uudenmaan aluesairaalassa Tammisaaressa

on haettavana lastenpsykiatrian erikoislääkärin sijaisuus 1.7.2008 alkaen. Vakinaistuminen on mahdollista v. 2009 kuluessa. Lastenpsykiatrian yksikössä toimii sekä poliklinikka, että Tammiharjun sairaalassa kouluikäisten lasten 8-paikkainen tutkimus- ja hoito-osasto. Yksikkömme toimii kahdella kotimaisella kielellä. Helsingin ja Tammisaaren välillä on arkipäivisin maksuton työmatkabussikuljetus. Päivystysvelvoitetta ei ole.

Etsimme lastenpsykiatrian erikoislääkäriä, mutta pätevien hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita määräaikaisesti lasten-, nuoriso- tai aikuispsykiatriaan erikoistuva lääkäri. Erikoistuva lääkäri osallistuu myös HUSin erikoistuville lääkäreille tarkoitettuun koulutusohjelmaan. Hakijan kiinnostuksen mukaan neuvottelemme joustavasti mahdollisuuksista painottaa työ joko poliklinikalle tai osastolle.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tiedusteluihin vastaa vs. ylilääkäri Anu-Liisa Moisio 050-3023896 ja psykiatrian tulosalueen johtaja Henno Ligi (019) 2241, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@hus.fi